Παραδόθηκε ο ένοπλος άνδρας που κρατούσε όμηρο την κόρη του στο Αμβούργο

Λήξη συναγερμού στο Αμβούργο καθώς παραδόθηκε στις γερμανικές αρχές ο ένοπλος άνδρας που κρατούσε όμηρο την κόρη του από το βράδυ του Σαββάτου. 

Δείτε:

Συναγερμός στο Αμβούργο: Ένοπλος κρατά όμηρο την 4χρονη κόρη του στο αεροδρόμιο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση και η 4χρονη κόρη του είναι καλά στην υγεία της. 

Τα γερμανικά μέσα αναφέρουν πως σκοπός του ήταν να πάρει το αεροπλάνο και να φύγει από τη Γερμανία με προορισμό την Τουρκία, διότι είχε διαμάχη με τη μητέρα του 4χρονου παιδιού για την επιμέλεια. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε προηγηθεί καταγγελία της μητέρας στις Αρχές για απαγωγή του παιδιού. 

Μετά τη λήξη του συναγερμού, στο αεροδρόμιο του Αμβούργου «γίνονται προετοιμασίες για την επανέναρξη των πτήσεων το συντομότερο δυνατό», ανακοινώθηκε στο X. 

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 20:12, ο 35χρονος από την Κάτω Σαξονία έσπασε την μπάρα στην πύλη και εισέβαλε στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, πυροβολώντας στον αέρα και πετώντας δύο βόμβες μολότοφ στον αεροδιάδρομο.

Η αστυνομία του Αμβούργου ανάρτησε στο X: «Το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμα στο αεροδρόμιο του Αμβούργου. Προς το παρόν υποθέτουμε ότι πρόκειται για διαμάχη για την επιμέλεια.

»Η ομάδα διαπραγματευτών και ψυχολόγοι βρίσκονται στο σημείο. Υπάρχει επαφή με το άτομο στο όχημα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί